Girls in woods | Het Paard Den Haag

The afterparty

The afterparty

Alle feesten die je ooit hebt bezocht, in één te gekke route.

Theatergroep Girls In Woods is op dinsdag 4, woensdag 5 en donderdag 6oktober terug met een unieke, eenmalige voorstelling voor het vijftigjarig bestaan van PAARD: The Afterparty. Na een aantal stijf uitverkochte voorstellingen in 2021 – toen we de deuren niet voor volle zalen clubgangers konden openen – brengt theatergroep Girls In Woods je nu weer een unieke theaterbelevenis door het gehele pand.

Van binnenkomst en je jas ophangen, van toiletbezoek en weer naar huis gaan. Tijdens de THE AFTERPARTY, die speciaal is toegespitst op het 50-jarig bestaan van ons poppodium, waan je je in PAARD tijdens een avond uit. Hiermee brengt Girls In Woods een ode aan de club voor clubgangers, oude rotten in het vak en de jongere generatie die staat te trappelen om zich in de nacht te storten.

Girls In Woods laat geen enkel aspect van de nacht onbelicht. Zo beleef je de waanzin, bizarre ontmoetingen, jankbuien op de WC en het dansen tot de zon op komt. Tijdens The Afterparty leert het jonge publiek kennismaken met uitgaan en herbeleeft het oudere publiek momenten van hun uitgaanstijd, of dat nou 5 of 50 jaar geleden is. De beleving zit vol herkenning, nostalgie en nieuwe ontmoetingen. Je zou kunnen zeggen dat The Afterparty alle feesten die je ooit hebt bezocht, in één te gekke route is.

Concept/regie: Marjet Moorman & Nina Sondagh
Tekst: Marjet Moorman
Lichtontwerp: Vasilis Apostolatos
Stem: o.a. Scott Beekhuizen.
Soundscape: Bob Kommer Studio’s
Productieleider: Sanaz Rastad
Zakelijke leiding: Peter Hendrikx

The Afterparty is te boeken voor clubs via nina@girlsinwoods.nl