Marjet vormt samen met Nina Sondagh de artistieke leiding van Girls in Woods. Zij ontwikkelen teksten en voorstellingen voor jongeren en jongvolwassenen. Samen doen ze uitgebreid onderzoek met jongeren in een onderwerp, waar nieuwe teksten, performances, podcasts en fotoseries uit voortkomen. Marjet ontwikkelde met Girls in Woods End of the world, een voorstelling over een jong meisje dat opgroeit in een streng religieuze gemeenschap, The Afterparty, een audio performance- route over het nachtleven in Paard Den Haag en One of us, een performance met 12 jonge vrouwen over escapisme. Momenteel werkt Marjet aan de tekst van Look at them (not me), een monoloog over online shaming die gaat spelen op middelbare scholen in Nederland in 2023.

Daarnaast werkt Marjet aan De Stille Zonde, een nieuwe tekst voor volwassenen over de vervolgingen van homoseksuelen in de republiek in 1730. Deze voorstelling speelt eind 2023 bij Altstadt Rotterdam.

Marjet schreef eerder teksten voor Laika, Bonte Hond, Theaterschool Rabarber, Stip theaterproducties en Link jongerentheater.