Bij theaterschool Rabarber maakte Marjet voorstellingen voor een jong publiek, o.a Ééndje, de Ark van Noach, Kill mama en een hedendaagse bewerking van The Great Gatsby.

De laatste jaren heeft Marjet zich vooral toegelegd op schrijven. In 2017 schreef en regisseerde zij M.R.I.A.L.- My robot is a lover, een futuristische voorstelling over liefde en robots voor Theatergezelschap Laika in Antwerpen.

Momenteel rond Marjet met een werkbijdrage van het Fonds Podiumkunsten de nieuwe tekst ‘Upload to heaven’ af. In september volgt een openbare presentatie bij Stip theaterproducties. Upload to heaven is een tekst voor 12 jaar en ouder over een digitaal hiernamaals.

In samenwerking met regisseur Nina Sondagh maakt Marjet in 2020-2021 twee audiowandeling performances in Theater de Regentes in Den Haag; ‘Nabeelden’ en in ontwikkeling: ‘The afterparty’, in Paard Den Haag.

Daarnaast werkt Marjet aan een nieuwe tekst voor volwassenen met de werktitel ‘De stille zonde’, over homovervolgingen in Den Haag in 1730.

In seizoen 2021-2022 start Marjet met Girls in woods aan No man’s land, een performance, podcast, fotoserie & nieuwe tekst rondom wegloopverhalen en droomwerelden van jonge meisjes.